Saç Ekimi Antalya

Kıvırcık Saç Modelleri

Kıvırcık Saç Modelleri

Kıvırcık saç modelleri hakkında bilgi verelim. Kıvırcık ve dalgalı saçlara sahip biriyseniz uygulayabileceğiniz onlarca farklı kıvırcık saç modeli bulunmaktadır. Farklı ortam ve durumlara en iyi şekilde uyum sağlayabilmek çok önemlidir. Ayrıca günlük kullanımda aşırı derecede rahat ve güzel bir görünüm elde etmek mümkün olmaktadır. Bunun için kıvırcık saçlara nasıl modeller uygulanabileceği bilinmelidir.

Günlük Kullanım İçin Kıvırcık Saç Modelleri;

Kıvırcık Saç ModelleriGünlük kullanımda özellikle banyo yaptıktan sonra saçlarınızı köpük veya vax gibi şekillendiriciler ile destekleyici ve koruyucu ürünler sürüp saçlarınızın daha hacimli görünmesini sağlayabilirsiniz. Saçları şekillendirdikten sonra saç kurutma makinesinin vigo bölümünü kullanmalısınız. Bu yöntem ile saçlarınıza doğal bir görünüm verebilirsiniz. Kısaca sizi yarı yolda bırakmayacak kıvırcık saç modeline sahip olabilirsiniz.

İşyerinde Kullanılabilecek Kıvırcık Saç Modelleri

İşyerlerinde çalışan bayanların uygulayabilecekleri saç modeli toplu saç modeli olmalıdır. İşyerinde daha derli toplu gösteren kıvırcık saç modeli için saçlar arka alanda eller ile toplanarak avuç içinde kıvrılıp baş parmak yardımıyla sarılmalıdır.

Kıvırcık Saçlarda At kuyruğu Modeli

Normal düz saçlı kişilerde at kuyruğu rahat uygulanabilmektedir. Kıvırcık saçlı olan kişilerde ise at kuyruğu yapmak çok zordur. Bunun yerine saçlarını üstte toplamaktadırlar. Bu da onlara kısa saçlı görüntüsü vermektedir. Bu durumu engellemek mümkün olmaktadır. Bunun için at kuyruğu yapılırken saçlar el ile toplanmalıdır. Sonra da 4 eşit parçaya bölünmelidir. Ardından üst kısımda kalan kıvırcık saç tutamı at kuyruğu şeklinde toplanmalıdır. İkinci alanda ise sol ve sağ kulak arkalarında kalan tutamlar birleştirilmelidir. İkinci at kuyruğu tel tel tokalar ile tutturulmalıdır. Üçüncü saç tutamı ise normal at kuyruğu şeklinde toplanmalıdır. Son olarak dördüncü parçada ise saçlar salınmış olarak bırakılmalıdır. En üstte bulunan kıvırcık saç tutamları arkaya doğru dağıtılarak şekil verilmelidir. Daha sonra kıvırcık saçlı kişiler için normal uzunlukta at kuyruğu modeli oluşturulmuş olmaktadır.

Hair MED hakkında!

Antalya’da saç ekimi yapıyoruz. Ayrıca kaş, kirpik, bıyık ve sakal ekimi de hizmetlerimiz arasındadır. On yıllardır sektöre hizmet veren firmamız 7/24 destek prensibi ile çalışmaktadır. Bizi hemen arayabilirsiniz!.. Bekliyoruz…